Big Dipper & Oslove Music presenterer: The Lovethugs - live set + Plateprat m/ Audun Vinger

Big Dipper & Oslove Music presenterer: The Lovethugs - live set + Plateprat m/ Audun Vinger

Dørene åpner kl.20:00 
Konsertstart: kl.21:00 
CC: kr 100,- 
Her kan du forhåndskjøpe billett og sikre deg inngang:
https://kampenkonsertforening.ticketco.events/no/nb/e/big_dipper__oslove_music_pres_lovethugs_live_set__plateprat
------------------------------
------------------------------

«På sitt beste kunne denne røverbanden fra Oslos vestkant være fantastiske, som om Jimi Hendrix og Syd Barrett hadde slått seg sammen med Terje Rypdals The Dream, men som oftest endte det i en eller annen form for katastråf.»

Dette skrev Morgenbladets Ando Woltmann om Lovethugs i februar i forbindelse med reutgivelsen av bandets to klassiske album Playground Instructors og Babylon Fading. Big Dipper og Oslove Music er svært glade for å kunne invitere til en intim kveld med dette essensielle “Oslorock”-bandet. Det blir både konsert og en plateprat, ledet av Audun Vinger, som også har skrevet varmt om bandet: «The Lovethugs andre album Babylon Fading er en klassiker. Ikke av den typen man vanligvis ser i bøker og oppslagsverk, egentlig så langt derifra, den andre typen klassiker: Den ingen vet om. Men av typen som likevel avgir dette dirret som gjør at den blir husket sterkt, av noen få.»

Big Dipper stiller med en bitteliten platebod der de to albumene til Lovethugs vil være mulig å kjøpe. 

------------------------------
------------------------------

Besetning er:

Jørgen Flatabø: Vokal/gitar
Carl Martin Jahren: Bass/vokal
Pål Brekke: Tangenter
Marius «Mudman» Rypdal: Perkusjon 
Og for anledningen:
Andreas Wildhagen: TrommerHusleiekonsert Mannskoret

Husleiekonsert Mannskoret

Mannskoret øver på Kampen Bistro. For å betale husleia synger de to ganger i året, i november og juni. Repertoaret er som alltid fra øverst hylle. Forøvrig blir det omtrent som vanlig. Altså veldig artig, både for oss og dere. Og helt gratis, som alltid. Kom tidlig, eller reserver ett bord HER. Vi venter stor pågang og vi slipper inn til det blir fullt. Vel møtt!!

Amund Enger & Halldis Moren Vesaas // Slippfest

Amund Enger & Halldis Moren Vesaas // Slippfest

BILLETTER HER

Sanger/låtskriver Amund Engertolker dikt av Halldis Moren Vesaas.

 

Så langt tilbake som i 1976 møtte Amund Enger opp på tunet på Midtbø, hjemmet til Halldis Moren Vesaas. Etter en lang god samtale mellom de to, spillte Amund en av diktene hennes som han hadde satt melodi til. Vesaas sin reakjson var overstrømmende, og hun ba om å få høre den en gang til. 12 år senere møttes de to igjen i kantina på det norske teateret, og beskjeden fra Vesaas var at Amund måtte love å gjøre noe med det.

 

Nå er platen ferdig, og vinylen er presset og vi inviterer til releasekonsert 14. november. Dørene åpner 20:00 og konserten starter 21:00. 

 

Med seg på scenen har han gjesteartist Tuva Livsdatter Syvertsenog et knippe dyktige musikere: 

 

Rune Arnesen, trommer/perc 

Lorenzo Nardocci, keyboards

Øivind Madsen, bass

Kristian Kvalvaag, gitarer

 

Vi kan love en helt spesiell aften!

 

Dato: 14.november

Klokka: 20.00

Innslipp: 60.min før.

Billetter: Ticketco 250,- inkl avgift.

Kampen Konsertforening presenterer: Orions Belte

Kampen Konsertforening presenterer: Orions Belte

Her kan du kjøpe billetter(vi anbefaler å være rask grunnet begrenset opplag i salg):
https://kampenkonsertforening.ticketco.events/no/nb/e/orions_belte__kampen_bistro

Denne nye drømmetrioen er på tuppen av alles tunger om dagen med sitt splitter nye debutalbum "Mint" ute på Jansen Records.
Med debutkonsert på Øyafestivalen og masse vind i seilene er vi stolte over å invitere til intimkonsert på Kampen Bistro torsdag 15. November.

Orions Belte spiller instrumental-musikk inspirert av nigeriansk rock fra 70-tallet, postkort fra den franske rivieraen, Formel 1-løp på Monza-banen i Italia, og da Joe Frazier slo Muhammad Ali i ‘Fight of the Century’ i 1971. Eklektisk og unikt, klarer du å høre det for deg?

Øyvind Blomstrøm og Chris Holm lever stort sett av å være på veien, og er nesten alltid på reise fra by til by, og land til land. Da deres veier krysset for n’te gang i 2016, ble deres felles drøm om å starte et instrumentalprosjekt endelig satt i gang. Holms makker fra Bergensmiljøet, Kim Åge Furuhaug, ville være med på moroa, og så var Orions Belte født. 

«Mint» er bygget på gamle tradisjoner men føles allikevel nytt, og du skal lete lenge for å finne noe lignende. Det mye omtalte Texas-bandet Khruangbin er kanskje den beste sammenligningen per i dag, men Orions Belte er inne i sin helt egen galakse. En galakse hvor filmer lydsettes, landskap fargelegges, og hvor trioen gjør akkurat som de selv vil, hvordan de selv vil. 

Resultatet har blitt «Mint», et album fylt med låter som glir like lett inn på gatefester i Oslo og London, som på private casinoer i Paris og nattklubber i Lagos. Orions Belte, et lite stykke verden fra Norge. Albumet kom ut 15 September på Jansen Plateproduksjoner 14. September til enormt gode tilbakemelding er fra inn- og utland. Her er et utdrag:

• «Mint er en gavepakke av historier og musikalske referansepunkter fra hele verden.» 6/6 - Bergens Tidende 

• «Melodiøst, svalende, svevende, mykt og fengende» - Dagbladet 

• «Norwegian newcomers run the gamut» 4/5 - MOJO 

• «On their debut, this Oslo based band serve up a smorgasbord of treats galore» - Real Gone

• «De ger en känsla av att trion siktar just mot den stjärnbild man tagit sitt namn efter» 8/10 - artrock.se


Kampen Konsertforening presenterer: Hanne Hukkelberg // 15 års jubileum

Kampen Konsertforening presenterer: Hanne Hukkelberg // 15 års jubileum

Billetter:

https://kampenkonsertforening.ticketco.events/no/nb/e/hanne_hukkelberg__15_aars_jubileum__slippfest

Hanne Hukkelberg feirer 15år som soloartist i 2018, og det feires med konsert på Kampen Bistro 22.november. Vi får høre nye, gamle og uutgitte låter fremført sammen med en og annen gjest!

Hun har blitt beskrevet som nyere norsk popmusikks storesøster, men veiene Hanne Hukkelberg har tatt i løpet av sin karriere, er langt fra strømlinjeformede. Siden Hukkelberg var ferdig utdannet på Musikkhøyskolen i Oslo i 2003, har hun gitt ut fire kritikerroste album, blitt kjent for sine underfundige, massive og eksperimentelle lydbilder, og ikke minst sitt samarbeid med produsent Kåre Chr. Vestrheim. 

Etter fem år borte fra rampelyset kom Hanne Hukkelberg endelig med ny musikk. Hun brukte de siste årene på å produsere sitt femte album og klarte å toppe standarden fra tidligere verk som «Featherbrain» (2012), «Blood From A Stone» (2009) og det Spellemann-vinnende debutalbumet «Rykestrasse 68» (2006). «TRUST» tvinner det elektroniske og det organiske sammen, både med tanke på produksjon så vel som det lyriske, og setter lys på dagens cyber-samfunn og dets besettelse av den filtrerte virkelighet. Ingenting er tilfeldigheter når Hanne skriver, komponerer og produserer egen musikk. 

Tidligere i år leverte Hanne Hukkelberg lydsporet til Røverdatter (vinner av beste dokumentarfilm, Amandaprisen 2018) og nå er hun snart klar med ny musikk til sitt kommende sjette album.

Kampen Konsertforening presenterer: Sigrid Moldestad & Hazelius Hedin // Juleavslutning

Kampen Konsertforening presenterer: Sigrid Moldestad & Hazelius Hedin // Juleavslutning

BILLETTER KJØPERS HER

Dette blir en av årets vakreste julekonserter! Med klanger fra den nordiske tradisjonen, fra salmer og julesongar, nyckelharpe, hardingfele, orgel og toner som varmer deg opp i mørketiden. Folkartisten Sigrid Moldestad inviterer med seg den svenske duoen Hazelius Hedin på sin julekonsert “Vintersong” i år. Esbjörn Hazelius og Johan Hedin er blant Sveriges største folkemusikkstjerner og er kjent for sine inderlige sanger og sitt svingende strengbaserte spill. Julekonserten “Vintersong” ble startet av Sigrid Moldestad i 2014 og går for fulle saler hvert år. Turneen går landet over og vi gleder oss veldig til de skal ringe julen inn på Kampen Bistro 12. Desember.