Årsmøte Kampen Vel 2019 & Konsert med Nora Konstanse

Årsmøte Kampen Vel 2019 & Konsert med Nora Konstanse

Etter årsmøtet til Kampen Vel 2019, får vi konsert med Nora Konstanse.

På tampen av 2018 slapp Nora Konstanse sitt debutalbum «Words Left To Say» - bestående av ti spor som alle har sin definerte egenart, med klare assosiasjoner til Feist, Ane Brun og Joni Mitchell. Singer/songwriteren fra Helgeland sier selv at sangene i all sin enkelhet er det aller viktigste, og om de kan stå alene, helt for seg selv, er hun fornøyd.


Helt alene får nok ikke musikken stå, for Nora Konstanse har allerede spilt på Slottsfjells P3-scene, Trænafestivalen, Festspillene i Nord-Norge og Sommerfesten på Giske for å nevne noen.

Kampen Historielag, Willibald Stores kunstnerliv

Kampen Historielag, Willibald Stores kunstnerliv

TORSDAG 25. APRIL KL 19.00 I STORSALEN

ÅRSMØTE
Etter årsmøtet presenterer Lotte Konow Lund Kampenkunstneren Willibald Storns kunstnerliv og samtaler med ham.
Willibald Storn tok sin kunstutdannelse etter at han kom til Norge i 1957; fra Østerrike var han utdannet baker og konditor. I årene 1957-60 hospiterte han ved Statens kunst- og håndverksskole. Han er fremdeles meget aktiv og i en alder av 82 år debuterte Storn nylig med fotoutstillingen «Naken hud ser – deg». Kunstnerisk anvender Willibald Storn forskjellige teknikker – grafikk, maleri, installasjon og nå også foto. Han har bodd i Ullensakergata på Kampen en årrekke; her har også har sitt atelier.

Musikk Bingo

Musikk Bingo

Direktør Røthe tar oss som vanlig gjennom en fenomenal kveld. Bra stemning, gode premier.

Kampen Konsertforening presenterer: Elva - Slippfest // + Nora Konstanse

Kampen Konsertforening presenterer: Elva - Slippfest // + Nora Konstanse

KJØP BILLETT HER

Elva er det nye prosjektet til australske Elizabeth Morris Innset, kjent fra Allo Darlin' (UK), og norske Ola Morris Innset fra blant annet Making Marks og Sunturns. I deres nye band spiller de sanger inspirert av årstidene, og det å bli foreldre. Sjangeren er fortsatt indiepop – noen ganger bråkete og drivende som Yo La Tengo, andre ganger nærmere folksjangeren og artister som Linda Ronstadt og Laura Veirs. Deres første 7-tommer «Tailwind/Dreaming With our Feet» ble gitt ut i desember 2017 av det London-baserte labelet wyaiwia, og ble utsolgt på rekordtid. De har spilt utvalgte konserter i hjembyen Moss, London, Wien og som support for Go-Betweens-frontmann Robert Forster i Oslo, men dette er deres første «ordentlige» konsert i Norges hovedstad. Debutalbumet «Winter Sun» gis ut 19. april av Hamburg-baserte Tapete Records, som blant annet også gir ut nevnte Forster og Lloyd Cole. Plata promoteres over hele verden, men det er kun én slippfest: På Kampen Bistro – natt til 1. mai med fullt band:

Trommer: Jørgen Nordby
Bass: Diego Ivars
Cello: Julie Ofelia Østrem OssumKampen Konsertforening presenterer: Diamond Club presenterer: Mia Berg + overaskelse!

Kampen Konsertforening presenterer: Diamond Club presenterer: Mia Berg + overaskelse!

Diamond Club presenterer: Mia Berg + splittband!

Dette blir en BRA kveld med DIGG musikk :)

23 november slapp Mia debutsingelen sin Hurry hos Diamond Club. Den mottok svært god respons med omtale i bla. 730, NATT&DAG, Nordic Review, Bands of Tomorrow og Musikknyheter. Siden sin live-debut høsten 2017 på Dattera til Hagen har Mia Berg spilt en rekke konserter og bla. blitt booket til å opptre på Parkteateret, She Conference 2018, Torggatafest i regi av Bylarm, Camp Indie i regi av Øyafestivalen, Bygdesus og Knaus i Trondheim.

Mia Berg er en kommende stjerne man burde holde øynene åpen for. Med sin nære og klare vokal fører Mia oss inn i et univers av melankolsk pop. I en krysning mellom singer-songwriter stil og et flytende synthpop uttrykk, inspirert av Solange, Lianne La Havas og Bon Iver.

Splitband: TBA

CC: 100kr
Kampen Konsertforening presenterer: Hanne Kolstø m/gjester // 10 års-jubileum

Kampen Konsertforening presenterer: Hanne Kolstø m/gjester // 10 års-jubileum

KJØP BILLETTER HER

Den 16. Mai 2009 slapp Hanne Kolstø sitt første album som frontfigur og låtskriver i det Kristiansandsbaserte popbandet Love:Fi. Året etter kom det også album fra hennes to andre band, Post og Thelma & Clyde, før hun i 2011 slapp sitt første soloalbum Riot Break. Siden dette har hun jevnt og trutt sluppet et album i året.

Nå er det klart for 10 års-jubileum og torsdag 16.mai 2019 sparker et gjenforent Love:Fi i gang kvelden med 2-3 låter fra jubileumsalbumet «18». Hanne og Post-medlem Andreas Stensland Løwe spiller noen av deres gamle låter, Kolstø børster støv av loopsampleren og spiller låter fra «Riot Break» og «FlashBlack» sammen med Øyvind Røsrud Gundersen, og kanskje gjenforenes flere utover kvelden før hennes nåværende band avslutter det hele med en helt ny låt fra hennes kommende album som slippes på Jansen Records 15.november i år.

FOR en aften det skal bli!

Håper du vil være med på feiringen:)Love:Fi

Haldor Røyne

Eirik Dørsdal

Hanne Kolstø

Gunnar Sæter

Morten MartensLink til Love:Fi album: https://tidal.com/album/103471031Klassisk på Kampen // Skuggsystrar // Renegades

Klassisk på Kampen // Skuggsystrar // Renegades

KIT trio spiller musikk for enhver musikkelsker. Besetningen mezzosopran, fiolin/bratsj og cello tilbyr et unikt sound. Trioen har klassisk musikk som sin ledesnor, men de har også innslag av folketoner og jazzstandarder på sine konserter. Med egne arrangementer av håndplukkede låter leker de seg gjennom de musikalske mulighetene besetningen deres gir dem. Uttrykket deres er nedstrippet og ærlig, og de varmer ethvert publikum med sin åpenhjertige tilstedeværelse.

Duo sang/piano - Tema: Kvinner som synger & Kvinner som komponerer
RENAGADES
kr. 150.-per persKampen Historielag, Åpen Bakgård

Kampen Historielag, Åpen Bakgård

SØNDAG 26. MAI KL 13.00-16.00. ÅPEN BAKGÅRD

Tradisjonen tro arrangerer historielaget Åpen bakgård under Kampendagene. Beboere på nær 40 adresser holder portene åpne for alle. Vi lager kart. God tur!

Musikk Bingo

Musikk Bingo

Direktør Knut Røthe, legendarisk i Musikk Bingo miljøet . Loser oss smidig gjennom kveldens Bingo. Topp stemning, bra premier! Velkommen.

Klassisk på Kampen // Skuggsystrar

Klassisk på Kampen // Skuggsystrar

SKUGGSYSTRAR duoen er tilbake på Kampen Bistro denne søndags ettermiddag.

Denne KLASSISK PÅ KAMPEN har vi plukket ut noen av våre fantastiske kvinnelige komponistgenier. Disse damer som samhället lenge skygget og dermed fratatt muligheterna til å virke og bli hørt. Dette vil vi Skuggsystrar endre på!

Ikke nok med det - i tillegg byr vi på flere kule sangdronninger fra den store operaverdenen.


Therése Thylin Lindmark - Mezzosopran
Lotta Karlsson - Klaver


Duoen møttes allerede i 2010 i folkhøyskolestudier i Sverige og fortsatte deretter sitt samarbeid gjennom sine studier ved Operahøyskolen og Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo, Universität der Kunste, Berlin og Musikkonservatoriet i Trondheim.

100,- I baren

Linker til musikken:

https://www.youtube.com/watch?v=BxFuCh2UC7g

https://soundcloud.com/user-589265176-817400557Kampen Historielag

Kampen Historielag

TIRSDAG 4. JUNI KL 18.00.

Vandring på Vålerenga med Vålerenga historielag

Kampen historielags medlemmer er invitert til en vandring i vår nabobydel. Torsdag 5. september gjør vi gjengjeld og inviterer Vålerenga historielag til oss på Kampen.

Kampen Konsertforening presenterer: Spencer Krug (Can) // Solo-konsert

Kampen Konsertforening presenterer: Spencer Krug (Can) // Solo-konsert

KJØP BILLETT HER

Kampen Konsertforening er særdeles stolte over å presentere en sommerkaramell av en konsertaften med en av våre favorittartister gjennom tidene 🙃🙃

Spencer Krug fra Montreal i Canada har i 15 år vært en favoritt blant kritikere og musikkfans over hele verden. Han fikk sitt gjennombrudd med kongebandet Wolf Parade, men har også gitt ut plater og turnert med fabelaktige prosjekter som Sunset Rubdown, Moonface, Swan Lake og Frog eyes. Nå har han bestemt seg for å gi ut soloskive under eget navn og reise verden rundt med det han gjør aller best. Nemlig en snodig blanding av pseudo-klassiske ballader, poetiske tekster med pop-sensibilitet og rare introverte jazz imitasjoner. Alltid gjennomført med en ubeskrivelig nerve og en inderlighet som setter brodden i uttrykket og skaper stor egenart. Spencer har endelig funnet tilbake til sitt første favorittinstrument, pianoet, og skal trollbinde oss på Kampen Bistro med et godt knippe nye låter og gamle gode fra tidligere prosjekter ❤️

Mine damer og herrer, velkommen til årets konsert i Oslo onsdag 05. Juni i Bøgata 21 ♞ ♘

Anbefaler å kjøpe billett tidlig da vi antar at de kommer til å forsvinne fort👇🏻
https://kampenkonsertforening.ticketco.events/no/nb/e/spencer_krug_can__solokonsert__kampen_bistro