Torsdag 22. mars, dørene åpner kl 20:00

UTSOLGT

Er dere klare for en sjelelig opplevelse på vår intime scene? Kampen konsertforening er stolte over å presentere en av tigerstadens mest autentiske stemmer; Torgeir Waldemar på Kampen Bistro torsdag 22. mars!

Torgeir Waldemar tok landet med storm da han gav ut sitt debutalbum i 2014, og havnet på alle årsbestelister samt nominasjon til to spellemannspriser. Sjangermessig så er vi innom alt fra nedstrippet, akustisk folk/viser, via folkrock, country og california-vibber til støyende gitarrock. Så kom andreplata ”No Offending Borders” i fjor og snudde alt på hodet. En monumental samling av sanger som høres ut som de tilhører en annen æra. Selv om Torgeir og medprodusent Anders Møller gjør sitt ytterste for å gjenskape et helt spesielt lydbilde fra fortiden, så gjør de også alt i sin makt for å få dette til å låte originalt. Noe hans inderlige stemme og knivskarpe tekster er med på å stadfeste. Selv hevder han at plata er et dokument som viser alvoret vi møter i hverdagen. Både på det personlige plan, med forhold som ryker og tap av de nærmeste, men også på det nasjonale og globale plan, med flyktningkrise, selvmord-statistikker og de svakest stilte i samfunnet.

Med ”No Offending Borders” befester Torgeir Waldemar sin posisjon som en låtskriver man virkelig kan regne med, og han utvider nedslagsfeltet sitt på en både klok og spennende måte. Nå gleder vi oss enormt mye til han skal spille på intime Kampen bistro torsdag 22 mars.

”Waldemar synger sårt, med en nesten hjerteskjærende innlevelse. Som flere av låtene handler den om triste ting, som oppbrudd og tap av nære. Betagende vakkert” - 6/6 Øyvind Rønning / Dagbladet

”Stemmen til Torgeir Waldemar er mer klagende ensom enn Jason Molina, mer inderlig hjemsøkt enn Townes van Zandt og så sørgende trist at til og med den mest gledesspredende facebookdelen av sjelen (den som liker kattunger og hjertesymboler) får vondt.” - 5/6 Tor martin Bøe / VG

Vi minner om et begrenset opplag av billetter i salg hos oss, og dermed unødvendig å si at du må være überrask på tasten om du vil sikre deg inngang til denne drømmekvelden. Her kan du forhåndskjøpe billetter:
https://kampenkonsertforening.ticketco.events/no/nb/e/torgeir_waldemar__kampen_bistro