Onsdag 10. oktober lanseres høstens mest spennende kokebok på Kampen Bistro. "Verdens Beste Lam", som utgis av Oslo voksenopplæring Helsfyr og forlaget Kolofon, setter integrering, bærekraft og utdanning i fokus. Dette er en kokebok av og med kokkelærlinger fra Oslo voksenopplæring Helsfyr som har læretiden sin på flere av Oslos beste restauranter. De presenterer mange spennende retter av lam, fra "Snute til hale", sammen med sine kjøkkensjefer.

Fokus er på norskprodusert lam, dyrevelferd, god integrering og bærekraft på flere plan. Dette er en kokebok med gode personlige historier fra skolens lærlinger som kommer fra 13 forskjellige land. I tillegg er det intervjuer med 4 sauebønder og 18 av Oslos beste kokker, bl.a Christer Rødseth (kokkelandslaget og Vaaghals).

Boka lanseres på Kampen Bistro 10. oktober. Her får vi korte presentasjoner fra de involvert i prosjektet, litt underholdning og velsmakende lammepølser.