Her kan du kjøpe billetter(vi anbefaler å være rask grunnet begrenset opplag i salg):
https://kampenkonsertforening.ticketco.events/no/nb/e/orions_belte__kampen_bistro

Denne nye drømmetrioen er på tuppen av alles tunger om dagen med sitt splitter nye debutalbum "Mint" ute på Jansen Records.
Med debutkonsert på Øyafestivalen og masse vind i seilene er vi stolte over å invitere til intimkonsert på Kampen Bistro torsdag 15. November.

Orions Belte spiller instrumental-musikk inspirert av nigeriansk rock fra 70-tallet, postkort fra den franske rivieraen, Formel 1-løp på Monza-banen i Italia, og da Joe Frazier slo Muhammad Ali i ‘Fight of the Century’ i 1971. Eklektisk og unikt, klarer du å høre det for deg?

Øyvind Blomstrøm og Chris Holm lever stort sett av å være på veien, og er nesten alltid på reise fra by til by, og land til land. Da deres veier krysset for n’te gang i 2016, ble deres felles drøm om å starte et instrumentalprosjekt endelig satt i gang. Holms makker fra Bergensmiljøet, Kim Åge Furuhaug, ville være med på moroa, og så var Orions Belte født. 

«Mint» er bygget på gamle tradisjoner men føles allikevel nytt, og du skal lete lenge for å finne noe lignende. Det mye omtalte Texas-bandet Khruangbin er kanskje den beste sammenligningen per i dag, men Orions Belte er inne i sin helt egen galakse. En galakse hvor filmer lydsettes, landskap fargelegges, og hvor trioen gjør akkurat som de selv vil, hvordan de selv vil. 

Resultatet har blitt «Mint», et album fylt med låter som glir like lett inn på gatefester i Oslo og London, som på private casinoer i Paris og nattklubber i Lagos. Orions Belte, et lite stykke verden fra Norge. Albumet kom ut 15 September på Jansen Plateproduksjoner 14. September til enormt gode tilbakemelding er fra inn- og utland. Her er et utdrag:

• «Mint er en gavepakke av historier og musikalske referansepunkter fra hele verden.» 6/6 - Bergens Tidende 

• «Melodiøst, svalende, svevende, mykt og fengende» - Dagbladet 

• «Norwegian newcomers run the gamut» 4/5 - MOJO 

• «On their debut, this Oslo based band serve up a smorgasbord of treats galore» - Real Gone

• «De ger en känsla av att trion siktar just mot den stjärnbild man tagit sitt namn efter» 8/10 - artrock.se