Billetter:

https://kampenkonsertforening.ticketco.events/no/nb/e/hanne_hukkelberg__15_aars_jubileum__slippfest

Hanne Hukkelberg feirer 15år som soloartist i 2018, og det feires med konsert på Kampen Bistro 22.november. Vi får høre nye, gamle og uutgitte låter fremført sammen med en og annen gjest!

Hun har blitt beskrevet som nyere norsk popmusikks storesøster, men veiene Hanne Hukkelberg har tatt i løpet av sin karriere, er langt fra strømlinjeformede. Siden Hukkelberg var ferdig utdannet på Musikkhøyskolen i Oslo i 2003, har hun gitt ut fire kritikerroste album, blitt kjent for sine underfundige, massive og eksperimentelle lydbilder, og ikke minst sitt samarbeid med produsent Kåre Chr. Vestrheim. 

Etter fem år borte fra rampelyset kom Hanne Hukkelberg endelig med ny musikk. Hun brukte de siste årene på å produsere sitt femte album og klarte å toppe standarden fra tidligere verk som «Featherbrain» (2012), «Blood From A Stone» (2009) og det Spellemann-vinnende debutalbumet «Rykestrasse 68» (2006). «TRUST» tvinner det elektroniske og det organiske sammen, både med tanke på produksjon så vel som det lyriske, og setter lys på dagens cyber-samfunn og dets besettelse av den filtrerte virkelighet. Ingenting er tilfeldigheter når Hanne skriver, komponerer og produserer egen musikk. 

Tidligere i år leverte Hanne Hukkelberg lydsporet til Røverdatter (vinner av beste dokumentarfilm, Amandaprisen 2018) og nå er hun snart klar med ny musikk til sitt kommende sjette album.