Onsdag 14. Februar, dørene åpner kl 20:00, CC: 150,-

Kjøp billetter her

Kampen Konsertforening starter 2018 friskt med rockebandet Frances Wave på vår intimscene!

Dette fyrverkeriet av et band kan skilte med et originalt sound, åpenbar spilleglede og et zip tight komp. Sjangermessig så snakker vi fengende poprock svevende over et tjukt teppe av ørken. Frances Wave var representert på programmet til både By:Larm og Trondheim Calling i fjor, og var også nominert til årets Urørt samt tok i mot forbildeprisen etter å kun ha sluppet én singel – låten «Black Star». Singelen som gav dem en langvarig listeplass på P3 og hadde en overraskende stor pågang hos strømmetjenester. De ble også trukket frem som noe av det mest spennende innen skandinavisk musikk av det britiske musikkmagasinet NME. Nå er de endelig klare med det selvtitulerte debutalbumet og Oslo-slippfesten blir på Kampen Bistro onsdag 14. februar:) Velkommen!

“Frances Wave er noe så sjeldent som et norsk rockeband som maler frem storslått ørkenrock med luftige riff og et bunnsolid komp. «Black Star» er rock. Og er du fan av Queens Of The Stone Age eller The Black Keys, har du fått deg et nytt norsk favorittband.” - NRK P3