Onsdag 11. april - dørene åpner kl 20:00, CC: 200,-

Billetter kjøpes her

Siden debuten i 2007 har I Was A King vært et varmt bankende hjerte i norsk indiepop. Anført av Frode Strømstad fra Eigersund og Anne Lise Frøkedal fra Etne, har bandet levert fire album preget av smittende melodisk teft, rike harmonier og organiske arrangement.

I Was A King står i en stolt powerpoptradisjon og har ikke lagt skjul på slektskapet til band som The Byrds, Teenage Fanclub eller My Bloody Valentine. Bandet har gjort seg bemerket med flere Spellemann-nominasjoner og listeplasseringer, og har mottatt strålende kritikk både utenfor og innenfor landegrensene. I sin utrettelige søken etter perfekt pop og sonisk lykke har bandet samarbeidet med internasjonale størrelser som blant annet Sufjan Stevens, Robyn Hitchcock og Norman Blake fra Teenage Fanclub.

Høsten 2018 er det endelig klart for nytt album fra I Was A King – Vi gleder oss til å høre smakebiter herfra på intime Kampen Bistro onsdag 11. april:) Ikke gå glipp av denne vårkaramellen!