Torsdag 5. april, døren åpner kl 20:00, CC 150,-

Billetter kan kjøpe her..

Foreningen og institusjonen Metronomicon Audio har lenge hatt et favorittstempel hos Kampen Konsertforening (og såklart hos mange andre i tigerstaden). Denne våren er intet unntak på programmet, og det er en stor glede å invitere til labelnight og dobbel slippfest på Kampen Bistro.

Vi skal få en gavepakke bestående av hele tre live acts på scenen, og feirer slippet av Sitting Trucks sin debut EP, og S L Y C sin remixplate "Use Your Illocution". Foreningsleder Jørgen Sissyfus Skjulstad AKA Center of the Universe inntar også scenen denne aftenen med sin verdensbaserte folkemusikk med rytmiske utskeielser.

Metronomicon Audio har valgt å fokusere på de enkelte medlemmers frihet til å lage musikk de selv liker, og foreningen har derfor en flat struktur der artistene selv har full kunstnerisk kontroll. Foreningen gir i tillegg ut en samleskive for hver tiende utgivelse. På disse utgivelsene inviteres andre artister til å bidra for å knytte kontakter på tvers av genre og land. Metronomicon Audio så dagens lys i 2001, og til nå har foreningens medlemmer produsert nesten 100 utgivelser(!!!). Blant disse finner vi i tillegg til en god del CDR, CD og LP’er, også mer obskure formater som kretskort, kopper og USB-pinner.

Vi gleder oss til å feire musikken i frihetens tegn på kampen bistro torsdag 05. April. Her kan du forhåndskjøpe billetter til denne fabelaktige kvelden:
https://kampenkonsertforening.ticketco.events/no/nb/e/metronomicon_audio_labelnight_cou__slyc__sitting_trucks