Vi fortsetter vår årlige tradisjon med å sparke i gang Øyafestivalen 2018 med klubbdagen på Kampen Bistro.
Kampen Konsertforening byr som vanlig på tre nye norske acts fra favorittlista. Velkommen til Bøgata 21 tirsdag 07. August hvor vi skal få Ben LeiperAvind & Samū fra scenekanten.

• BEN LEIPER
Ben Leiper henter navnet fra 80-tallets beste tegneseriekeeper og den musikalske inspirasjonen fra 90-tallets beste band: Varme fuzzgitarer, løpende riff og en slagkraftig rytmeseksjon som ikke slipper noen ting forbi seg sender tankene til det beste fra storheter som Built to Spill (uten sologitar), Death Cab for Cutie og hint mot samme tiårs emorock.Selv har bandet plukket spillere fra outsidere som Dråpe, Psyence Fiction, Youth Pictures of Florence Henderson, Islandsgate og The Little Hands of Asphalt. Noen få, eksklusive konserter senere slapp de sine 3 første singler våren 2018: Sanger om savn, storbyer og den skandaløse finalen på 3000 meter hinder under sommer-OL i 1932.
https://soundcloud.com/benleiper

• AVIND
Avind spelar rett fram, gitarbasert indierock, men prøver å utfordre sansane ein gong iblant. Låtane er sett saman av små historier frå kvardagen, og er eit ærleg forsøk på å berre synge litt om vanlege ting som dei fleste opplever. Låtskrivar og vokalist Tonje Tafjord har arbeidd lenge med materialet til si første plate saman med bandet og produsent Sjur Lyseid. Avind debuterte med singelen «Blodbakken» i 2013, og ga ut EP-en «Stummande mørke» i 2015. Debutalbumet «Evig blenda» kom ut 25. mai på Snertingdal Records. Ikke gå glipp av denne!
https://soundcloud.com/avind/sets/evig-blenda-lp/s-uodDL


• Samū
Samū spleiser 60-tallet med 80-tallet gjennom sin kjærlighets fikserte og tilsynelatende naive popmusikk. Tekster om den romantiske kjærlighetens utfordringer kamufleres av en varm, betryggende lydverden og gjør samūs musikk sammenlignbar med nåtidige artister som Connan Mockasin, Lykke Li og Melody’s Echo Chamber, men også legender som Björk, Kate Bush og The Beatles. Etter å ha gitt ut singlene «How it Works» og «In My Head» og en rekke spilte konserter, har samū høstet ros for både utgivelser og konserter og markert seg som en interessant blomst i popfloraen. For tiden jobber gruppa med å ferdigstille sitt første album. 
www.soundcloud.com/bandetsamu 

👽V E L K O M M E N👽

Tider:
19.00: Doors
20.00: Samu
21.00: Avind
22.00: Ben Leiper

Inngang: 100,-
Gratis med festivalpass til Øyafestivalen
ID: 18 år