Vi starter 2019 med et smell og får besøk av den ambiente electro-artisten Intertwine torsdag 24. Januar på Kampen Bistro💋 Intertwine er produsent og arkitekt Tarjei Ekelunds soniske lekeplass. Med seg på laget har han hjerneforsker og brett-entusiast Aleksander Berg på bass, og labelsjefen i Brilliance, Ruben Nesse, på trommer🍒

Musikken består av elektroniske beats og synther, som møter organiske lag av trompet og vokal. Sjangermessig ligger Intertwine i krysningen mellom pop og ambient. Bandet har tidligere turnert i Japan, USA, Tyskland og Nederland. Debutsingelen «So What» var med i Urørftfinalen i 2013, og etter en kritikerrost albumdebut i 2015 er Intertwine nå tilbake med ny musikk, denne gangen i et hakket mer up-tempo og fargerikt landskap. Første singelen «Tokyo» ble sluppet før sommeren og «Let Go» ble nylige sluppet på det feiende flotte amerikanske selskapet Cascine(Chad Valley, Korallreven++). Ikke gå glipp av denne👀👀

Her kan du kjøpe billetter:
https://kampenkonsertforening.ticketco.events/no/nb/e/intertwine__kampen_bistro

Velkommen🌙