BILLETTER HER

Siden slippet av første soloalbum i juni 2018 har Malin Pettersen rukket å vinne Spellemannpris for debutplata, bli nominert til musikkpris i USA, bli finalist i International Songwriting Competition, spille på By:Larm og spille inn ny musikk💪🏻 Malin har vært med i gamet i lange tider bl.a som den fargerike og sprudlende vokalisten i Lucky Lips. Etter en hektisk festivalsommer begir Malin seg i gang med slipp av nytt mini-album 11.oktober, som etterfølges av høstturné og USA tur.

Vi føler oss beæret over at hun har lagt Oslo-slippfesten til Kampen bistro hvor hun har med seg et særdeles stødig band i ryggen. Her snakker vi Olaf Olsen på trommer, Øyvind Blomstrøm på bass og Nikolai Grasaasen på gitar, og i tillegg dukker det opp noen spesielle gjester du ikke vil gå glipp av. Hold deg våken Oslo!