KJØP BILLETTER HER

Velkommen til Livets Oase #2💦💦💦 Kampen Konsertforening sin egen minifestival-serie med fokus på å skape de gode, helhetlige kveldene🍇 Vi åpner alle dørene på Kampen Bistro og lager helhus fest med tre fabelaktige live acts, Djs og egen festivalmeny i restauranten. Fra scenekanten får vi ingen ringere enn Makthaverskan(🇸🇪) + Dark Times + Magnus Moriarty™️ 👀👀👀👀

• Makthaverskan

Kampen konsertforening er utrolig stolte over å presentere et av Sveriges aller beste band Makthaverskan på intim scene i Oslo. Disse oppadgående indierockerne fra Gøteborg spiller post punk og dark wave med hjertet på utsiden av trøya, frontet av den svært uttryksfulle vokalisten Maja Milner. Bandet startet opp i 2008 med utgivelser av både en demo-kolleksjon og debutalbumet på Luxury records. Deretter fulgte de svært kritikerroste albumene "II" & "III" som har scoret Makthaverskan internasjonal anerkjennelse og utgivelser på det amerikanske selskapet Run for Cover. Den svenske kvintetten består ellers av Irma Krook, Andreas "Palle" Wettmark, og Hugo Randuluv og de spiller gnistrende noise-pop med melodier som treffer deg rett i magen. Er du glad i grupper som Broder Daniel, Love is All, Jesus & Mary Chain eller Velvet Underground så må du for all del ikke gå glipp av denne.

"If the groups ferocious last album, 2013 "II", was akin to ripped flesh, then "III" finds the band picking at the scabs of cauterized wounds." - 7.6 / Pitchfork

• Darktimes

Dark Times fulgte nylig opp den Spellemann-nominerte debuten "Give" med andrealbumet "Tell Me What I Need" på Sheep Chase Records. Plata har blitt godt mottatt av internasjonal presse som Stereogum, NPR og ble også trukket frem av Metallica-trommis Lars Ulrich på hans eget radioprogram. Det nye albumet tar oss med på en videreutvikling av punker帚ttene til bandet. Råheten er intakt, men satt inn i et større lydlandskap som skreller frem et nytt lag av den alternative punken deres. Her er både\hardtslående riff og popteft som krysser over i grungete post-punk og garage-rock. Dark Times har tidligere delt scene med band som Turbonegro, No Age, Dead Boys og Iceage. Bandet ble også valgt ut til det offisielle programmet på SXSW-festivalen i 2017.

• Magnus Moriarty™️

Vår favoritt-Lo-Fi-Pop-Prins Magnus Moriarty™️ åpner ballet denne kvelden. Ved hjelp av nye synther, en iPad og inspirasjon fra Sébastien Tellier og Bach byr han på et nytt trio-format som spiller synth-heavy instrumentalmusikk. Uttrykket "et sjeldent talent" blir kastet mye rundt i disse dager, men få artister går hele veien for å leve fullt ut sin musikalske visjon. For Magnus Moriarty™️ er det å skrive låter like naturlig som å spise middag, og det høres i hans gnistrende gode back-katalog hvor unik og verdifull musikken er. Det harmoniske språket i låtene er selvsikkert og hans signaturstil er nok mer musikalsk en estetisk; fra lo-fi folk til muskulær kammer-pop. Magnus har en klassisk musikerbakgrunn og tekstene er tydelig inspirert av beat-litteratur. Det ryktes om at han splitter opp året i to deler. Sommerhalvåret tilbringer han ved en kirkegård der han graver hull i jorda og planter blomster. I vinterhalvåret er han i studioet, der han stadig spiller inn ny musikk og lever ut myten om den dekadente bohemtilværelsen som gir næring til ny musikk.

Velkommen til Livets Oase #2!