Nina Nielsen er nok et nytt navn for mange, men hun har allerede flere år bak seg som låtskriver og artist. Hun har blant annet jobbet med Thomas Dybdahl siden 2010, både som tekstforfatter og som korist i Dybdahl sitt band. Samtidig har hun jobbet kontinuerlig med sine egne låter, og nå er det endelig klart for debutalbumet ”Traveling Without You”❤️

Nielsen vokste opp i Canada, hvor hun først etablerte seg som artist. Nå skal hennes vakre og atmosfæriske folklåter endelig bli presentert for det norske folk. Låtene handler om et liv splittet av geografiske avstander, da hun vokste opp med foreldre på to kontinenter, og reflekterer over savn, fremtid og den ensomheten som er prisen for følelsen av frihet. Nielsen utga EP-en «Love and Terror in the Wilderness» på Biophon Records (Biosphere) i 2012. Det mørke uttrykket som kjennetegner henne blir forvandlet til et mer kontrasterende lydbilde på debutalbumet.

Vi gleder oss veldig til Nina kommer tilbake til Kampen Bistro for å holde slippfest torsdag 07. Mars. Hun besitter en av de vakreste stemmene her til lands!

Her kan du kjøpe billetter:
https://kampenkonsertforening.ticketco.events/no/nb/e/nina_nielsen__albumslippfest__kampen_bistro