KJØP BILLETT HER

Elva er det nye prosjektet til australske Elizabeth Morris Innset, kjent fra Allo Darlin' (UK), og norske Ola Morris Innset fra blant annet Making Marks og Sunturns. I deres nye band spiller de sanger inspirert av årstidene, og det å bli foreldre. Sjangeren er fortsatt indiepop – noen ganger bråkete og drivende som Yo La Tengo, andre ganger nærmere folksjangeren og artister som Linda Ronstadt og Laura Veirs. Deres første 7-tommer «Tailwind/Dreaming With our Feet» ble gitt ut i desember 2017 av det London-baserte labelet wyaiwia, og ble utsolgt på rekordtid. De har spilt utvalgte konserter i hjembyen Moss, London, Wien og som support for Go-Betweens-frontmann Robert Forster i Oslo, men dette er deres første «ordentlige» konsert i Norges hovedstad. Debutalbumet «Winter Sun» gis ut 19. april av Hamburg-baserte Tapete Records, som blant annet også gir ut nevnte Forster og Lloyd Cole. Plata promoteres over hele verden, men det er kun én slippfest: På Kampen Bistro – natt til 1. mai med fullt band:

Trommer: Jørgen Nordby
Bass: Diego Ivars
Cello: Julie Ofelia Østrem Ossum