KJØP BILLETT HER

Kampen Konsertforening er særdeles stolte over å presentere en sommerkaramell av en konsertaften med en av våre favorittartister gjennom tidene 🙃🙃

Spencer Krug fra Montreal i Canada har i 15 år vært en favoritt blant kritikere og musikkfans over hele verden. Han fikk sitt gjennombrudd med kongebandet Wolf Parade, men har også gitt ut plater og turnert med fabelaktige prosjekter som Sunset Rubdown, Moonface, Swan Lake og Frog eyes. Nå har han bestemt seg for å gi ut soloskive under eget navn og reise verden rundt med det han gjør aller best. Nemlig en snodig blanding av pseudo-klassiske ballader, poetiske tekster med pop-sensibilitet og rare introverte jazz imitasjoner. Alltid gjennomført med en ubeskrivelig nerve og en inderlighet som setter brodden i uttrykket og skaper stor egenart. Spencer har endelig funnet tilbake til sitt første favorittinstrument, pianoet, og skal trollbinde oss på Kampen Bistro med et godt knippe nye låter og gamle gode fra tidligere prosjekter ❤️

Mine damer og herrer, velkommen til årets konsert i Oslo onsdag 05. Juni i Bøgata 21 ♞ ♘

Anbefaler å kjøpe billett tidlig da vi antar at de kommer til å forsvinne fort👇🏻
https://kampenkonsertforening.ticketco.events/no/nb/e/spencer_krug_can__solokonsert__kampen_bistro