Biletter kjøpes i baren kr 120,-

Dørene åpner kl 20:00

Genre: Folkrock, med et snev av jazz

 

«Gitarist, sanger og låtskriver Finn Harrisson bestemte seg for å gi ut album da han var 16. Det tok 24 år, men nå er det ingen vei tilbake. 20. mai er det releasekonsert på Kampen Bistro for albumet «The Carousel Keeper», som best kan beskrives som en jazzete folkrock-bastard av en plate.

– Det løsnet da jeg fant mitt livs tekstforfatter, sier Harrisson og henviser til Aftenposten-journalist Cathrine Hellesøy Harrisson, som har skrevet tekstene på albumet.

 

Skuespiller Kristofer Hivju, som tidligere har spilt i bandet Wax med Harrisson i syv år, er tydelig i sin begeistring:

- Finn skriver fantastiske låter. Det er bare å gratulere med debut-albumet, det låter nydelig, nå blir det fest, sier Hivju.

 

Innspillingene av «The Carousel Keeper» har foregått i det stille, i Studio Paradiso hos Christian Engfelt, og tungvektere som David Wallumrød, Paolo Vinaccia og Erik Johannessen har bidratt. Sistnevnte er også med på konserten 20. mai, sammen med fagottist Embrik Snerte fra KORK.

 – Dette hadde heller ikke gått veien uten grunnbandet, sier Harrisson, som beskriver den faste besetningen som «to unge, svært talentfulle Oslo-musikere, samt en gavepakke av en bergenser på piano».

 

Med så mye bra folk samlet på et sted kan vi ikke annet enn å si oss enige med Hivju:

 

Nå blir det fest!

 

--   


Annen info:

 

Bandet består av: Finn Harrisson (gitar og vokal), Cathrine Hellesøy Harrisson (vokal), Marius Olsson (trommer), Morten Krogh Hagen (kontrabass), Dang Pham, piano/orgel, Erik Johannessen (trombone) og Embrik Snerte (fagott)

 

Fullt bandnavn: Finn Harrisson & I