Onsdag 22. Mai får vi storfint besøk av The Switch på Kampen Bistro. Endelig er de klare med et nytt album som kommer ut til høsten, og de vil fremføre musikk fra denne skiva for første gang live denne kvelden. For tiden er de aktuelle med singelen “Eyes Up” som er første smakebit fra albumet.

The Switch ble stiftet i 2010. Debutalbumet “Big If” kom i 2014, påfulgt av albumene “B for the Beast” og “We’re Fooling No one” året etter og “The Switch Album” i 2016. For sistnevnte album mottok bandet Natt & Dags Oslopris for beste musikalske utgivelse og Spellemannprisen i kategorien Indie.

• Skrevet om “Eyes Up”:

“Med «Album» fra 2016 ga The Switch ut en av de beste gitarpop-platene i Norge noensinne. «Eyes Up» er første singel fra deres neste album som slippes i september. Det er en smyger av en poplåt, med noe sterkere innslag av synth og elektronikk enn ved siste korsvei. Utsøkt produsert er den, og Thomas Sagbråtens vokal er understøttet av himmelsk koring og et utall små instrumentelle krumspring. Anbefales!” - Popklikk

“Norges fineste poporkester er tilbake i manesjen med et aldri så lite underverk. «Eyes Up» er popintelligens på høyeste nivå. Luftig, men allikevel millimeterpresis produksjon med elementer av 10cc-koring (tenk «I’m Not In Love») og små fnugg av Bowies «Blackstar og Donny McCaslins saksofon. Sagbråtens sarte og optimistiske stemme fungerer som en fin motvekt til det smådystre, pulserende kompet. Muligens det beste de har gjort.” - Deichmanns musikkblogg

Her kan du kjøpe billetter:
https://kampenkonsertforening.ticketco.events/no/nb/e/the_switch_mgjester__kampen_bistro