Øya Klubbdagen
Kampen Bistro
Therese Aune + Mt. Mélodie
▬▬▬
Tirs 06. Aug 2019
konsertstart kl. 20:00
Gratis med festivalpass
kr 150,- uten pass (kun dørsalg)
▬▬▬
https://www.kampenbistro.no
▬▬▬

• Therese Aune
Therese Aune opererer i et minimalistisk lydlandskap der stemmen og synthesizeren er de bærende elementene. De siste årene har hun eksperimentert med å utforske popmusikkens rammeverk. Hun leker med forventningene til hvordan en stemme skal høres ut, ser hva som skjer når støy og improvisasjon hentes inn i musikken og prøver å utfordre den tradisjonelle låtformen. Gjennom små fortellinger om forsøkene på å være menneske slik man forventes å være menneske, tar hun publikum inn i et drømmende lydunivers og ser om hun kan få dem til å miste seg selv litt i musikken. For tiden er Aune basert i København hvor hun arbeider med materiale til ny plate.

LYD: https://soundcloud.com/thereseaune/velcro
NETT: www.thereseaune.com


• Mt. Mélodie
Mt. Mélodie, er multi instrumentalisten Thomas Meidell sin musikalsk lekegrind. Musikken har kommet til i studio i perioden 2016-2019, og sjangermessig befinner seg i den mer mollstemte delen av indierocken med inspirasjon fra psykedelia, 80's synth pop og britisk folkrock.
I tillegg til Mt. Mélodie, så har han vært med i band som Team Me, Ludvig Moon, The Samuel Jackson Five, hvor han har lært ett og annet om låt skriving . Han er også ett av de grunnleggende medlem av det musikalske kollektivet Metronomicon Audio, hvor han vært medlem av bla. Now We've Got Member, Koppen and S.L.Y.C.

"Daydream Deceiver is a catchy, tuneful romp through the various ages fusing 1980’s indie and 1960’s baroque pop". https://recordsilike.co.uk

"The breakdown begins with all but the song’s drums and bass disappearing; these elements enter a thick fog through which the bass gradually rises and the electric lead guitar reemerges. The sequence is haunting, destabilizing, and unsettling. It sounds like both a daydream and a deceiver, just as communal and mysterious as Meidell and friends would have it" https://nordicspotlight.com

▬▬▬

• TIDER:
kl.19:00: Doors
kl.20.00: Mt. Mélodie
kl.21.00: Therese Aune