BILLETTER KLIKK HER

Etter å ha høstet høstet strålende omtale og Spellemann-nominasjon for sin solodebut, slapp Frøkedal nylig sitt andre album, «How We Made It». Siden den gang har Frøkedal & Familien turnert i Norge, Tyskland og England, hvor de blant annet har opptrådt live på BBC Radio 6 Music.

”I don’t even care anymore”, synger Frøkedal innledningsvis på albumet, men det er uvisst om det er et krigsrop eller ønsketenkning. Selv beskriver hun sin siste egenproduserte langspiller som en emosjonell berg- og dalbane: ”Jeg tenker på disse låtene som en gjeng med veldig gjenkjennelige raringer – sånn vi blir når sinne, frykt eller lidenskap vinner over logikken.”

Frøkedal, som også er kjent fra band som Harrys Gym, I Was A King og en rekke samarbeid, blant annet med den britiske kultartisten Robyn Hitchcock, har lenge vært en tydelig skikkelse på den norske indie-scenen. Til tross for sitt musikalske fundament fra rocken og popen, er hennes låtskriving også sterkt farget av arbeidet med – og kjærlighet til – filmmusikk, tradisjonsmusikk, folk og elektronika. Hennes soloprosjekt er omfavnet av musikkpressen her hjemme, så vel som The New Yorker, Pitchfork, BBC Radio 6 Music og The Sunday Times.

”Et unikt formidlertalent” – Dagbladet

”ikke bare (…) gode og fengende poplåter, men sanger av ofte bemerkelsesverdig substans” – Klassekampen

«…echoes of Vashti Bunyan, Nico and Marianne Faithfull (…) Startlingly Beautiful.» – The Sunday Times

Vi gleder oss til Frøkedal & Familien kommer tilbake på besøk for å snu intime Kampen Bistro på hodet Torsdag 26.september. Denne vil du ikke gå glipp av!

https://soundcloud.com/frokedal